30 April 2011

huhu...aDe x gAyA aNuGeRah bINtAng PoPuLAr??? huahuauaaaaa.....

assalamualaikum...
ape khabar??
harap sehat semue yer....

ha...ni sebnarnye dinner kt u aq....
UiTM....

at first...sebnarnye aq xnk p...
tp kan rase cam rugi la plak....huhuhu
bile lg kan nk melaram???'
nk pkai bju chantekk??
nk pkai shoes chantek??
beg chantek.???
well...everything must be perfect la katakan...
nk make up ag???
huk3x....

aq xnk ckp byk...hehhee....
ni lah gambar aq n kgkawan aq mase kt dinner tue...
hope u enjoy it !!
aq n my bff...
aq punyer class mate....nabila n syahira....
eika...
aq...
wanie....
kak atif....
keadaan dalam dewan....ade band yg nyanyi kn lgu PETERPAN...tjuk per aq pom xhingat ! hehhhee...
eika n irah...
kengkwan aq dri kelas B....
classmate aq....
ehem..ehem.... hehehhee acara posing luar dewan.... fati...
wanie....
aq....
eika....
kak atif...
all of us....
n.....BACK INTO THE HALL !!! POSING LAGI !! hhehehehe
btw..korang nk thu nape aq letak tjuk gaYA cAm AnuGerAh BintaNG pOPuLAr?? BECOZ THIS LA.... korang tgok la cmne diorang pkai... bukan per.. dah name ag tema FAIRY TALE KAN... SO... boleh jadi alladin ker??bini alladin ker?? red riding ker?? witch ker??yg serba hitam...hua3x jadi princess ker??pkai dress lawa2x.... mermaid ker???ahahhaa..merapu jer ??mane la nk cari ekor ikan duyung weh?? xkan nk p pinjam yg maya karin kowt???
p/s :::damn !! i like it so much !!
so lets do this one more time in next sem ! yeaahhh babe !!

28 April 2011

10 sebab perempuan tak respect lelaki !!! so...cube2 lah UNtuk BerUbaH ..k !




1. dah ada awek kau nak pegang2..elok2 awek kau pakai tudung kau sibuk nak tengok rambut dia..konon special untuk   seorang..bila awek kau tak nak kasI semua tu, kau cakap .. wah, KAU LELAKI GATAL.

2. bila keluar dengan awek, kau sanggup jemput hantar awek kau. berhabis duit kasi hadiah kat awek bila awek merajuk pun tak pe..konon kau penyabar.. tapi bila mak kau suruh pergi kedai beli bawang, macam2 alasan kau kasi. pastu siap minta duit lagi kat mak. wei, KAU LELAKI TAK BOLEH HARAP.

3. kalau ada awek cun beratur belakang kau masa nak cucuk duit kat atm, dengan segala hormat kau kasi dia beratur depan kau..konon kaulah lelaki paling gentleman..tapi, bila ada mak cik pregnant berdiri depan kau dalam monorail, kau buat bodoh je. siap pura-pura tidur sebab xmau bersesak-sesak berdiri.. sah, KAU LELAKI TAK BERTIMBANG RASA.

4. tiap kali lepas makan, kau hisap rokok sebatang dua..nampak je ade awek cun, makin semangat kau..kau rasa hisap rokok tu sangat cool..alahai, sebenarnya ramai perempuan dah 'reject' kau sebab diorang tanak cepat jadi janda. KAU LELAKI YANG TAK PEKA.

5. bila kau bawak kereta, ada je awek baik dengan kau, kau tuduh perempuan tu gila harta..padahal perempuan tu tau ko punya kereta tu duit bapak kau..bukan harta kau tapi harta bapak kau.aduh, KAU LELAKI PERASAN.

6. bila kau dengan kawan-kawan kau, kau suka gelak kuat-kuat. mencarut pun kuat2.. semua f**k, s**t, macam2 lagi smua kau nak sebut. kau rasa kau sempoi bila mencarut. tapi perempuan pandang KAU LELAKI TAK BERADAB.

7. pergi tengok bola, tengok konsert, berapa mahal harga tiket pun kau sanggup..konon untuk kepuasan diri.. tapi pergi masjid hari Jumaat seminggu sekali, masuk pun free, kau liat..bab agama kau aci mengelat. herm... KAU LELAKI TAK BOLEH BUAT SUAMI.

8. kau suka kutuk2 n gelak2 kat gambar perempuan2 kat fb..kau kata konon bajet cun..abih yg kau amik gambar jelir2 lidah yang konon rock sangat tuh, kau rasa cool? haishh...KAU LELAKI YANG TAK CERMIN DIRI..

9. time awek kau merajuk, berbakul-bakul kau kutuk. konon modal perempuan merajuk n air mata.. tapi bila kau mogok tak nak cakap dengan awek kau sebab sakit hati, tu kes apa plak.. wei, KAU LELAKI EGO.

10. kau hisap rokok kau rasa kau handsome. lepas tu puntung rokok kau buang merata-rata.. kadang2 bila kau rasa nak meludah, dekat mana-mana pun kau tak ambil peduli. alahai, KAU LELAKI PENGOTOR.


p/s: aq ambik  ngan org len ni,,kk.......ni  semue just untuk suka2..tak semua lelaki macam ni..n bkn semua lelaki ada semua ciri2 ni..dalam dunia ni ramai lagi lelaki yang baik2..huhuhuhu....

26 April 2011

fuh !! memang killer giler arrhhh !

asslamualaikum....

hurm,,..tepat kul 5.15 petg tdi..
aq bru jer slesai menjwab soalan exam paper ACC...
fuh !! memg killer giler arrhh !!
aq ingt boleh skor A !
tp hamperhhgghhh !!!

arrrhhggghhhh !!

bangang rase !!

nk wt cmner ekk???

1) question sal overall adjustment...
yg ni boleh jugak la jwab wlpom xbaper nk balance....huhu

pastu 2) soaln accounting concept....
boleh laaa.....

yg ketiga n keempat !!!
perggghhh !!
mengancam giler !!
DEPRECIATION n SIMPLE RAtio beb !!
memg confirm aq xbrape leh nk jwab...
aq pom heran....time tutorial boleh...
n aq pom dh try wat soaln pastyear...BYK LA JUGAK AQ WAT 
tp tetp jugak xleh nk jwab...
hurm..redha jerlah....
nk wt cmne.....

no 5) BANK RECONCILIATION......
boleh la jwab....=)

SEKARANG....

aq hanye terserah pda ALLAh n LECtureR aq jer....
ya ALLah mintak2 la aq dapt A xpom B.....
=)
amin,....

p/s: aq nak sgt dapt A semue subjek !!! 
hurm...=(
tolong doakan aq !!

24 April 2011

yesTerDAy wAs a BuSy dAy ! but i loved it !! ahak..ahakk..i like it !!


yesterday punyer la busy giler.
byak event yg perlu aq hadiri...
cehhh !!
macm VVIP la plakkk....
lallallala....
aq just kidding !!
ngeee~~

pg kelmarin aq bru jer habis exam paper CTU...
mlam seblum tue...
aq punyer la baca ! baca ! n baca !!
tp xdpt ingt la !!
sakit kepla otak aq nim tau !!
lpas tu aq pom tido r awal...
n then tersedar kul 2 pg ! 
terus baca buku ! 
fulamak !! memg xdsngka2 r nim !
baca2 masuk dlm kepla terus !
p jer exam pg kelmarin....
memg dpt jawab la jugak... ! 
kua3x
tp rse cam mase plak xckup !
 aq menulis hgga hbis masa !! fuh !!
nasib baek lecturer tggu jugak aq hbis tulis...
lau x mati aq !! 
aq punyer la target nk dpat A paper tue..
kalau xdpt A paper tu ...
nk dpt A paper ape ag??!!

hehehhe

lepas tue...
nk dijadikan citer...

disebabkn rase stress + heppy seskit...
aq n kawan2 pom p la mkan KFC...
hehhehe ! 
nah ambiik ko !!
jawab final exam terus p melahap KFC....
huhuhu....

biasela lapar kan ! melahap la terus ...

ha..ni la eira..bakal mak andam i ! hhahahahaha....

wanie..my roomate....

n ika...my roomate also...

aq..hu3

ni gmbar ayu n yati....

n makan....

makan lagi ! zinger burger !! yummy !! yummy !! huk3x

pastu makan kek...rezeki mencurah2 ,...mase duk kFC tu..ade seorg kawn kiterog ni bg kek...hu3..makan jerlah....



n then...lpas tu..aq balik umah...

lepas duk umah xsampai stgh jam....aq terus kua !..

hu3....nk p tgok baby !

mak sdara aq bru jer bersalin pd hari jumaat..so aq nk p la tgok !
sambil2 nk cium2 n peluk baby tu annn...
aq dh lame dh xdukung baby ..ngee~~~

teringin la weh ! nk dukung baby sdri....huk3x.....

ha..ni la gmbar baby....
baby boy...xsempy ag parents dy nk taruk name....
cz ingt kn baby gurl...
pastu baby boy...
hurm,,...
tilam2 pom kaler pink tau...
huk3x.....


gambar aq n baby !


n petang tu....lepas tu aq pom p pntai kejap...ngee ~~~
wif sumeone....
hik3x...




hehhehehe....thats all....

p/s: malam tu..ade plak majlis kat umah aq...
tp xnak r citer....coz ade sumething ! yg aq xdpt bgthu ag....=)